Agjenci Detare

ALBMARINE ka zyrën e saj qendrore në qytetin e Durrësit dhe ofron shërbimet e saj në të gjithë portet e Shqipërisë. Ne operojmë 24/7 dhe i përgjigjemi në kohë me shërbimet tona çdo thirrje nga anijet. Ne ofrojmë:

 • Agjenci Detare
 • Shërbime ndihmëse ndaj anijes
 • Survejim
 • Riparime
 • Zëvendësim ekuipazhi
 • Furnizime bordi
 • Survejim nënujor
 • Furnizim me karburant
 • Transferim ngarkese në radë
 • Agjenci detare për Jahte
 • Shërbime të tjera për Jahte