Spedicion

Qëllimi i agjencisë ALBMARINE është të ndihmoj kompanitë e vogla, të mesme e të mëdha në përmbushjen e aktivitetit të tyre tregtar, duke i siguruar aplikimin e tarifave të përshtatshme si dhe duke i garantuar hapësirat e duhura për transportin e mallrave. E gjitha kjo nëpërmjet nje koordinimi të saktë dhe një logjistike bashkëkohore. Rrjeti ynë I spedicionerëve na lejon ne që të jemi present dhe të ofrojmë shërbimin tonë pothuaj në të gjithë globin. Personeli ynë i kualifikuar pavarësisht mënyrës së transportit është gjithmonë i gatshëm në plotësimin e kërkesave të klientëve tanë.

Me mjetet tona logjistike ne plotësojmë misionin dhe i ofrojmë klientëve tanë një shërbim cilësor dhe brenda afateve të parashikuara.